Ninja pöytä 120cm + 4 tuolia harmaa

Ninja polyrottinkinen puutarhakaluste ruokaryhmä pyöreällä pöydällä on tyylikkään näköinen kokonaisuus. Ruostumaton alumiinirunko ja korkealaatuinen polyrottinki takaavat pitkän käyttöiän kalusteillesi. Pyydä perhe nauttimaan grilliherkuista, tai pelaa lautapelejä kauniina kesäiltana ystävien kanssa. Ninja puutarhakalusteet sopivat tyyliltään niin modernin kivitalon terassille, kuin perinteisempäänkin ympäristöön. Tuolit sisältävät pehmusteet.

Pöydän mitat:

  • Halkaisija 120cm / Korkeus 74cm

Tuolin mitat:

  • Leveys 60cm / Korkeus 95cm

Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Rahtiluokka: 
Kotiinkuljetus 30€
Hinta1 270,00 €
Valmiina kuljetukseen

Tuotteen tiedot

Tuotteen tiedot: 
Ninja pöytä alumiinirungolla ja karkaistulla lasikannella on erittäin käytännöllinen ja tyylikäs niin materiaaleiltaan kuin työnjäljeltään. Ninja polyrottinkituolien runko on myös ruostumatonta, valmiiksi kasattua alumiinia. Polyrottinkipunos on läpivärjättyä ja UV-suojattua. Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuna pehmusteella ja pöydän jalkaosa tarvitsee vain kiinnittää kanteen. Tilaa laadukkaat ja huoltovapaat polyrottinkikesäkalusteet kalusteheinosten verkkokaupasta kotiintoimitettuna.

Tuotteen hoito-ohjeet

Tuotteen hoito-ohjeet: 
Polyrottinki puutarhakalusteemme ovat täysin huoltovapaita ja alumiinirunko ei ruostu vuosienkaan käytön jälkeen, vaikka kalusteet pitäisi taivasalla. Vaikka polyrottinkikalusteet ovat täysin huoltovapaita, tarvitsee niitäkin puhdistaa niinkuin muitakin materiaaleja. Pölyt ja muut helpot liat saat helpoiten putsattua lämpöisellä vedellä huuhtelemalla, jos polyrottingin pintaan tulee pinttyneempää likaa voit käyttää mietoa pesuainetta, lämmintä vettä ja pehmeää sientä puhdistamisessa. Lasikansi on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä, eikä rasvajäljet ja muut tahrat tarraudu siihen kiinni. Talvisin kesäkalusteet suositellaan viemään suojaan kuviin tiloihin, mutta jos varastoissa ei ole tilaa niin kesäkalusteet voi myös säilyttää ulkona kunhan ne peittää ja suojaa asianmukaisesti niin, että ne eivät ole suorassa kosketuksessa lumen tai muun kosteuden kanssa. Pehmusteet suositellaan aina vietäväksi kuiviin tiloihin talveksi.

Valmistaja

Valmistaja: 
Brafab on Ruotsalainen- Puutarha ja terassikalusteiden maahantuoja yli 80 vuoden kokemuksella, heidän valmistamia puutarhakalusteita voisi kuvailla laadukkaiksi, pitkäikäisiksi, tyylikkäiksi ja huoltovapaiksi. Brafab on meidän suurin yhteistyökumppanimme puutarhakalusteiden puolella ja yhteistyömme kasvaa vuosi vuodelta. Tilaa laadukkaat Brafabin terassikalusteet verkkokaupastamme ja nauti kesästä kanssamme.

Samankaltaisia tuotteita: