ninja pöytä 120cm + 4 tuolia beige

Tyylikäs pyöreä puutarhakaluste ruokailuryhmä neljälle

Ninja kesäkaluste ruokaryhmä pyöreällä pöydällä on hienon näköinen kokonaisuus, Alumiini runko ja korkealaatuinen polyrottinki takaavat pitkän iän kalusteillesi. 120cm pöydän ympärille mahtuu tarpeentullen jopa 6 tuolia nauttimaan grilliherkuista. Rakenna mieleisesi puutarhakalustekokonaisuus kattavasta Ninja sarjasta. Tilaa huoltovapaat pihakalusteet kalusteheinosten verkkokaupasta.

Pöydän mitat: 

  • Halkaisija 120cm / Korkeus 74cm

Tuolin mitat:

  •  Leveys 60cm / Korkeus 95cm

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Rahtiluokka: 
Kotiinkuljetus 30€
Hinta1 270,00 €
Valmiina kuljetukseen

Tuotteen tiedot

Tuotteen tiedot: 
Ninja ruokaliryhmän runko on tukevaa valmiiksi kasattua alumiinia joka ei ruostu ja pysyy tukevana vuodesta toiseen. Punos on Uv-suojattua läpivärjättyä polyrottinkia mikä pitää värinsä ja on täysin huoltovapaa. Pöydän kansi on karkaistua lasia joten se on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä eikä se ime itseensä rasva eikä muita jälkiä. Tilaa tukeva huoltovapaa kesäkaluste ruokaryhmä kalusteheinosten verkkokaupasta kotiintoimitettuna. Hinta sisältää istuinpehmusteet.

Tuotteen hoito-ohjeet

Tuotteen hoito-ohjeet: 
Polyrottinki puutarhakalusteiden huoltaminen on helppoa, koska huoltamista ei ole. Laadukkaat läpivärjätyt polyrottinkipuutarhakalusteemme ovat täysin huoltovapaita ja pelkkä puhtaanapito riittää. Polyrottinki kalusteet saa helpoiten pestyä lämpöisellä vedellä huuhtelemalla, jos kuitenkin polyrottingin pintaan tulee pinttyneempää likaa, niin pese kalusteet lämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineella. Voit käyttää pehmeää sientä puhdistamisessa. Polyrottinkikalusteemme on hyvä suojata asianmukaisesti talvella niin, että ne eivät ole suorassa kosketuksessa lumen kanssa, eli peitä kalusteet talven ajaksi asiaankuuluvilla kalustesuojilla tai siirrä kalusteet kuiviin tiloihin. Pehmusteet on aina talvisin hyvä säilyttää kuivissa tiloissa.

Valmistaja

Valmistaja: 
Ruotsalainen Brafab.

Samankaltaisia tuotteita: