Säkkituolit - Hotkiss

Hotkiss säkkituolit pirteillä väreillä – Unelmiesi säkkituolit kotiintoimitettuna

Säkkituoleilla sisustaminen on hauska tapa piristää kotisi ilmettä. Hotkiss säkkituolit sopivat niin olohuoneseen, elokuvien katselu paikaksi, lasten huoneeseen kuin julkisiin tiloihin. Hotkiss säkkituolit ovat monikäyttöisiä, sillä laadukkaiden materiaalien ansiosta voit käyttää niitä niin ulkona kuin sisällä. Haalistumattominen ja pitkäikäisten materiaalien ansiosta Hotkiss säkkituoleista on iloa pitkäksi ajaksi. Tilaa laadukkaat säkkituolit haluamallasi värillä kotiintoimitettuna kalusteheinosten verkkokaupasta jo tänään.

Hotkiss iso nojatuoli (9-väriä)
Suositushinta250,00 €
Alennushinta200,00 €
Toimitusaika 1-2vk
Hotkiss iso säkkituoli 300l (9-väriä)
Suositushinta215,00 €
Alennushinta172,00 €
Toimitusaika 1-2vk
Hotkiss pieni säkkituoli 100l (9-väriä)
Suositushinta99,00 €
Alennushinta79,20 €
Toimitusaika 1-2vk
Hotkiss säkkituoli 250l (9-väriä)
Suositushinta110,00 €
Alennushinta88,00 €
Toimitusaika 1-2vk

Miksi säkkituoli?

Säkkituoleissa on yksi ero muihin ”normaaleihin” nojatuoleihin. Niiden pienirakeisten sisustan ansiosta tuoli mukautuu istujan mukaan, siksi ehkä sanotaankin, että säkkituolista saat juuri niin mukavan ja rennon paikan kuin itse haluat. Hotkiss säkkituolit on helppo siirtää paikasta toiseen; jopa omakotitalon kerroksesta toiseen, sillä ne ovat erittäin keveitä siirrellä, näin saat yhdellä istuinpaikalla monta eri käyttötarkoitusta.

 

Miksi Hotkiss?

Hotkiss säkkituolit valmistetaan Suomessa erittäin laadukkaista materiaaleista ja siksi ne erottuvat edukseen verrattaen kilpailijoihinsa. Myymissämme säkkituoleissa käytetään 100% polyesteri verhoilua joka ei haalistu eikä menetä väriään. Verhoilun sisäpinnalla on Pvc-pinnoite. Säkkituolin sisuksena käytetään kotimaista tasalaatuista polystyreeniraetta joka ei mene kasaan ja pysyy kuohkeana pitkään. Laadukkaiden materiaalien ansiosta, myymme paljon säkkituoleja myös julkisiin tiloihin kuten kirjastoihin, lastentarhoihin ja hotelleihin. Toisin kuin useisiin muihin malleihin, Hotkiss säkkituoleihin saa lisättyä täytettä, näin saat säkkituolista juuri sellaisen kuin itse haluat.

 

Rentoudu sisällä ja ulkona

Nyt voit nauttia säkkituolin tuomasta mukavuudesta niin ulkona kuin sisällä. Hotkiss säkkituoleissa on niin laadukas polyesteri verhoilu, että ne pitävät värinsä kuumassakin auringopaisteessa. Mikä sen mukavampaa kuin lämpöisenä kesäpäivänä istua pehmeässä säkkituolissa kuin ”pilvessä” ja antaa auringon säteiden lämmittää ihoa. Kesällä ilmassa on paljon siitepölyä ja muuta katupölyä, sekin on otettu huomioon tuotteitamme suunniteltaessa. Säkkituolimme saat putsattua helposti pelkästään kostealla rätillä, sillä materiaalit jota tuoleissa käytetään ei ime likaa itseensä.

 

Tilaa ja ihastu

Tilaa nyt kotiisi säkkituolisi juuri sellaisena kuin haluat. Valikoimissamme on, L-nojatuoli säkkituoleja, kantikkaita malleja kuin perinteisiäkin säkkituolimalleja. Mikä parasta niin jokaiseen malliin on valittavissa 9 eri värivaihtoehota niin, että varmasti löydät mieleisesi. Nauti ja renotudu kanssamme.