Parvisängyt

Parvisängyt lastenhuoneeseen, parvisänkyjä useissa malleissa ja väreissä

Parvisänky on ehkä yksi lastenhuone kalusteiden järkevin keksintö, sillä lastenhuoneissa usein on kotona jostain syystä vähiten tilaa. Usein asuntojen pohjaratkaisuissa lastenhuoneissa on pienin neliömäärä, mutta lasten kasvaessa ja leikkien tulessa mukaan lasten elämään tarvitaan myös enemmän tilaa ja näin helpoin ratkaisu tähän on parvisänky. Parvisängyt kun vievät tilaa ylöspäin ja niiden alla on usein tukevat ja jämäkät kirjoitusöydät, hyllyköt tai laatikostoja. Tilaa laadukkaat ja tukevat parvisängyt lastenhuoneeseen verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Ava parvisänky valkoinen
Hinta960,00 €
Toimitusaika 2-4vk
Ava pikkuparvi kokonaisuus
Hinta1 795,00 €
Toimitusaika 2-4vk
Nukkumatti pikku parvisänky
Suositushinta395,00 €
Alennushinta295,00 €
Toimitusaika 1-2vk

Parvisänkyä ostaessa

Otathan huomioon suunniteltaessa parvisängyn ostoa muutaman tärkeän seikan. Käytä mittanauhaa kotona ja varmistu, ettei lastenhuoneessa ole rajoittavia tekijöitä kuten seinälamppuja, viistokattoa tai muita kiinteitä elementtejä jotka voivat vaikeuttaa sängyn asettamista haluttuun paikkaan. Useimmissa parvisängyissämme portaiden paikkaa pystyy kasausvaiheessa sijoittamaan joko sängyn oikealla tai vasemmalle puolelle oman maun ja tarpeen mukaan.

Minkä kokoisen parvisängyn ostaisin?

Valikoimassamme on eri mittaisia parvisänkyjä ja ostaessa sänkyä kannattaa tarkoin miettiä minkä mittainen olisi kotiin juuri se käytännöllisin ja pitkäikäisin vaihtoehto. Ehkä paras vaihtoehto on aina täysimittainen 2 metriä pitkä parvisänky, sillä siinä lapsi nukkuu vielä pitkälle teini-ikään asti ja vaikka pidempään. Toiseksi kaksi metrisen pöydän alla on myös enemmän tilaa, ja niiden alta löytyy usein pidempi työpöytä sekä enemmän säilytystilaa. Valitse mieluisan kokoinen, mallinen ja värinen parvisänkysi verkkokauppamme valikoimasta ja tilaa omasi kotiinkuljetettuna.