Joliette kulmasohva musta

Moderni mustaksi maalattu alumiinirunkoinen puutarhakaluste kulmasohva

Joliette aluminiirunkoinen puutarhakaluste kulmasohva on hienosti muotoiltu ja moderni malli. Pienen kokonsa ansiosta Joliette on ideaali valinta niin parvekkeille, kuin isommillekki terasseille. Maalatun alumiinirungon ansiosta sohva on täysin huoltovapaa, eikä se vuosienkaan käytön jälkeen pääse ruostumaan. Tilaa tyylikäs puutarhakaluste kulmasohva kotiin tai mökille verkkokaupastamme kotiintoimitettuna ja nauti kesäisestä auringopaisteesta.

Kulmasohvan mitat:

  • 195x195cm / Syvyys 77cm / Korkeus 67cm / Istuinkorkeus 42cm

Sohvapöydän mitat:

  • 80x80cm / Korkeus 45cm

Toimitusaika noin 3-5 arkipäivää.

Rahtiluokka: 
Kotiinkuljetus 49€
Hinta1 280,00 €
Valmiina kuljetukseen

Tuotteen tiedot

Tuotteen tiedot: 
Joliette puutarhakaluste kulmasohvan runko on maalattua alumiinia, joten vuosienkaan käytön jälkeen se ei ruostu. Sohva toimitetaan kotiin kolmessa elementissä, jotka helposti kiinnitetään toisiinsa pienten klipsien avulla. Sohvan harmaat tyynyt ovat Uv-suojattuja ja kankaat ovat pehmeät ja miellyttävät ihoa vasten. Nauti kesästä huoltovapailla kesäkalusteilla.

Tuotteen hoito-ohjeet

Tuotteen hoito-ohjeet: 
Joliette kulmasohva on täysin huoltovapaa kesäkaluste, mutta toki sitä tulee pestä ja putsata niinkuin muitakin kesäkalusteita. Kulmasohvan runkoa voit putsata reilulla vedellä, pehmoisella sienellä tai harjalla ja jos rungon pinnassa on pinttyneempää likaa niin apuna voit käyttää mietoa pesuainetta. Talvisin kulmasohvan voit säilyttää vaikka ulkona kunhan se on peitetty asianmukaisesti kalustesuojillamme. Pehmusteet aina talvisin kuiviin tiloihin.

Valmistaja

Valmistaja: 
Brafab.

Samankaltaisia tuotteita: