Detroit polyrottinki kulmasohva pöydällä

 

Siro rakenteinen polyrottinkinen kulmasohva pihaan, terassille tai parvekkeelle

Detroit polyrottinki kulmasohva on malliltaan kevyt ja moderni. Alumiinirunkonsa ansiosta sohvasta on iloa vuosiksi, ilman jokakesäistä hoitoa ja ruostumisen pelkoa. Detroit kesäkalustesohvassa käytetään laadukasta polyrottinkia joka kestää niin kovan auringonpaisteen, kuin talven pakkasetkin. Kulmasohvapakettiin sisältyy myös UV-suojatut tyynyt ja sohvapöytä.

Kulmasohvan mitat:

  • 209x209cm / Selkänojan korkeus 79cm / Syvyys 75cm / Istuin korkeus 40cm

Toimitusaika noin 3-5 arkipäivää.

Rahtiluokka: 
Kotiinkuljetus 30€
Hinta1 475,00 €
Valmiina kuljetukseen

Tuotteen tiedot

Tuotteen tiedot: 
Alumiinirunkoinen polyrottinki kulmasohva Detroit toimitetaan kotiin elementit valmiiksi kasattuna. Tilaa kulmasohva tyynyillä ja pöydällä verkkokaupatamme kotiintooimitettuna ja nauti kesästä. Detroit sohvan punos on läpivärjättyä Uv-suojattua polyrottinkia ja runko ruostumatonta alumiinia.

Tuotteen hoito-ohjeet

Tuotteen hoito-ohjeet: 
Detroit kulmasohva on tyäsin huoltovapaa kesäkaluste ja kestää vuosia uudenveroisena. Putsaa pölyt polyrottingin pinnalta lämpöisellä vedellä huuhtelemalla tai rätillä pyyhkimällä. Talvisin kulmasohva on hyvä peittää suojaan suoralta lumelta ja jäältä asianmukaisilla kalustesuojilla. Tyynyt on hyvä siirtää talvisin kuiviin sisätiloihin.

Valmistaja

Valmistaja: 
Brafab on Ruotsalainen- Puutarha ja terassikalusteiden maahantuoja yli 80 vuoden kokemuksella, heidän valmistamia puutarhakalusteita voisi kuvailla laadukkaiksi, pitkäikäisiksi, tyylikkäiksi ja huoltovapaiksi. Brafab on meidän suurin yhteistyökumppanimme puutarhakalusteiden puolella ja yhteistyömme kasvaa vuosi vuodelta. Tilaa laadukkaat Brafabin terassikalusteet verkkokaupastamme ja nauti kesästä kanssamme.

Samankaltaisia tuotteita: